El passat diumenge dia 3, després d’un període de descans, tots els membres d’Artístík ens vam trobar a Barcelona. Un jove de Toledo, que ara viu a Sabadell, ens va acompanyar i ajudar durant tot l’assaig (moltes gràcies!), el qual va començar amb unes oracions bahà’ís, va continuar amb una consulta i va acabar amb un repàs dels balls que ja coneixeu.

Consultant 02/04/11

Sempre es una alegria veure’ns però aquest últim assaig va ser especial, ja que ha significat un punt d’inflexió per al grup. Artístík vol créixer, però també evolucionar i renovar-se. Ak inicia un projecte per als grups prejuvenils. AK té futur!

Ben aviat us parlarem d’aquest projecte i d’altres novetats, i us avisarem quan tinguem alguna actuació.

No deixeu de visitar-nos, aviat veureu algunes novetats en el bloc!

74238_443492538923_663838923_5464100_1362879_n

Artístík va tenir la oportunitat de participar el passat 23 i 24 de Octubre a la Fira d’Entimostres del Vendrell. Amb

dues representacions completes el dissabte per la tarda i el diumenge al matí,, ens va donar la oportunitat de a

portar el nostre granet de sorra per a poder reflexionar, ser conscients i donar solucions a problemes essencials com la pobresa, el racisme, l’abús a la dona i les drogues entre d’altres.

Les actuacions van agradar molt al públic i van ajudar a la Comunitat Bahà’í del Vendrell a aconseguir més suport en les activitats que estan portant a terme per solucionar aquests problemes que ens envolten i que tots volem millorar.

Aprofito per donar les gràcies a la Comunitat Bahà’í del Vendrell per donar-nos aquesta oportunitat que tant bons records ens ha portat de la primera actuació del grup que es va fer a la mateixa fira ara fa quatre anys.

Fins aviat!

71669_443487928923_663838923_5463996_2383734_n

Per a més informació: http://www.bahai.es/vendrell/

Parque de Sant Martí, distrito de Sant Martí en Barcelona

Parque de Sant Martí

La Comunidad Bahá’í de Barcelona organiza una campaña de enseñanza durante los días 18 y 19 de septiembre. Artístík participó con gran alegría en esta campaña para iniciar los cursos de grupos prejuveniles y potenciar las clases de niños ya existentes en el centro cívico de Sant Martí, en unas jornadas de puertas abiertas de las clases bahá’ís que se realizan en este centro.
Cerca del Centro Cívico, en el parque de Sant Martí se hicieron actividades y dinámicas para niños combinadas con actuaciones de Artístík en un escenario bajo los árboles del parque. Hay que destacar que a estuvo lloviendo toda la semana pero el sábado comenzó a clarear y el domingo lució un sol radiante. Asistió mucho público familiar e infantil y muchas personas se interesaron por las actividades que ofrece la comunidad bahá’í de Barcelona y algunas se apuntaron. Contamos con la colaboración de toda la comunidad que puso una mesa expositora con paneles explicando las actividades. Tuvimos la donación de una tienda de campaña autoplegable que no sirvió de vestuario. Las actuaciones de AK fueron: de animación, con el hustle; Steps para enfatizar la fuerza de los jóvenes unidos y los bailes contra el racismo, extremos de riqueza y pobreza y el abuso de las drogas.

El passat 24 de juliol Artístík va tenir la oportunitat d’actuar en el càmping de Sant Salvador, a El vendrell. Es van ballar pràcticament la totalitat dels balls que Artístík ofereix amb una hora de durada. Els balls i els missatges que aquests transmetien van agradar molt. El dia següent, aprofitant que estàvem a la platja vam passar un dia de sol i aigua amb alguns amics. Van ser dos dies molt profitosos i ho vam passar molt bé!

Saludo final

Salutació final

El passat diumenge dia 25 d’abril, Artístík va tenir l’oportunitat d’actuar en l’acte ‘Calafell per Xile’. Abans de l’actuació, vam fer un assaig general en el mateix teatre, per poder preparar la il·luminació necessària i per adaptar-nos a l’escenari. En aquest acte van participar nombrosos grups artístics, que de la mateixa manera que nosaltres, volien mostrar el seu suport per totes les persones que han petit els terratrèmols que es van produir a Xile fa pocs mesos.

Realment va ser una gran experiència per Artístík, ja que vam poder actuar en una gran teatre, amb més de 400 espectadors i vam compartir experiències amb grups de caire molt variats com altres grups de dansa, cant, música i fins i tot de danses indígenes xilenes. Al finalitzar l’acte, al recinte exterior del teatre, es va crear un gran ambient, on es podien comprar aliments típics de Xile, entre altres coses.

Vam oferir tres balls, ja que el temps era limitat, per la gran quantitat de grups que actuaven. Vam fer el ball contra la pobresa, contra les bandes i el ball contra les drogues, pensant que aquests eren els que més s’adaptaven a la situació de Xile i alhora són força impactants.

L’actuació va agradar tant al públic, com als organitzadors, com a la resta de grups artístics.

El proper diumenge actuarem a Calafell, en un acte per recaptar diners per Xile. L’acte es durà a terme en el Teatre Municipal de Calafell i hi actuaran diversos grups a part de nosaltres. Després de molt de temps actuarem davant de molta gent, esperem que els resultats siguin bons i que vinguin properes actuacions a la vila.

calaf-xile

Ensayo Bcn: 17 de abril

26776_120086124668125_100000002153070_313769_3540010_n-1

El pasado sábado  17 de abril tuvimos un ensayo en el centro cívico de Barcelona,

estuvimos ensayando pobreza drogas y violencia entre bandas. También tuvimos la inmensa alegría de volver a contar con nuestra querida amiga Aida Abtahizadeh, que ha vuelto desde Zambia para seguir acompañándonos en nuestro camino para cambiar el mundo en uno lleno de paz y concordia.
Griselda

El pasado 13 de Marzo, Artístík tuvo la oportunidad de actuar en Lletger, un pueblo de la provincia de Tarragona. Empezamos el día a las 12 de la mañana en el Vendrell, donde pudimos ensayar hasta las 6 de la tarde todos los bailes de forma muy eficaz y provechosa, aún estando la mayoría del grupo en ayuno. Después del ensayo fuimos todo el grupo a cenar y a prepararnos para la actuación que nos esperaba.imgp06911

Una vez llegamos a Lletger pudimos comprobar la magnífica sala que teníamos a nuestra disposición, escenario de teatro, vestuarios cercanos y un buen equipo de música, así que nos pusimos manos a la obra y empezamos la actuación a las 21horas tal y como estaba previsto. Después de unos 45 minutos terminamos muy satisfechos de como había transcurrido la actuación y muy contentos al ver que la gente había disfrutado con los bailes.

Por último, la organización nos invitó muy amablemente a un pica-pica y nos fuimos alrededor de las 11 p.m.

De parte de todo el grupo querríamos agradecer a toda la organización de Lletger por ofrecernos esta actuación y dejarnos adquirir un poco más experiencia.

Artísík

Assaig a Terrassa!

Assaig a TerrassaEl passat dia 27 de febrer Artístík amb motiu de la pròxima actuació a Lleger el dia 13 de març, va realitzar un assaig al Centre Bahá’í de Terrassa. Va ser un assaig amb poca assistència, però per part dels que vam assistir va ser molt aprofitat. Es van practicar els balls que ja tenim concertats per l’actuació, que són:  El ball en contra de la violència domèstica, el Ball de la igualtat entre l’home i la dóna, el ball en contra dels extrems de pobresa i riquesa, el ball en contra de les drogues, el ball en contra del racisme i per últim el ball dels steps. Després de menjar vam fer una profundització sobre com presentar les activitats bàsiques, també vam tindre una consulta molt interessant on entre altres coses vam decidir fer un altre assaig abans de la actuació de Lleger. En general va ser un assaig molt profitós! 

Moltes gràcies nois!

El día 16 de Enero por la mañana se llevo a cabo un ensayo para la actuación de Andorra.
Aunque el ensayo fuera solo por la mañana aprovechamos hasta el último minuto del ensayo y con mucha concentracion y decisión por parte de todo el grupo para que los bailes de la actuación salgan perfectos y que la gente del publico disfrute con nuestros bailes.

Después del ensayo el grupo se fue a dar una vuelta por Barcelona para reir y estar todos juntos.ak3